Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2018 21:51 - Newsletter - 15.08.2018
Автор: vstoyanovbg Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 281 Коментари: 1 Гласове:
0



 

Здравейте,

Казвам се Васил Стоянов, отдавна се интересувам, а отскоро се занимавам с имоти и се опитвам да подобря и засиля посредническата си дейност. За целта избрах да използвам по-различен подход, чиято цел бих искал да споделя с Вас. Идеята е да сформирам група или общност от приятели, близки, клиенти, познати и хора, проявяващи интерес към недвижими имоти, пък ако не – имащи такива познати. Ще изпращам по e mail един – два пъти месечно полезна, интересна , забавна, весела информация /като бюлетин/, с което ще се постарая да изградя добри, сърдечни и дълготрайни отношения с членовете на групата. В същото време, ако открия нещо интересно или изгодно в имотите /пък и не само/, първо на Вас да съобщя. И обратно. Можем да си бъдем взаимно полезни почти без усилия. От къде имам ваши контакти? Опции: 1. С вас сме близки приятели и сме в постоянен контакт. 2. Тъй като във времето сте били активни в публичното пространство – пускали сте обяви за предлагане на имот, или сте реагирали на такава обява, сте оставяли  ваши контакти за връзка. От там и са придобити контактите ви. Много е вероятно и да сме разговаряли.  Ще се постарая да се огранича максимално в обработването на лична информация, за да не нарушавам законите в страната. Нямам голям опит в този вид комуникация, но се надявам с малко тръпение и обратна информация от Вас, идеята да заработи.

Ще бъде привилегия за мен, и съм на разположение.

Васил Стоянов

0893410301

К-2 Имоти

Любобитно

Интересно

Хумор

За да се заздрави връзката между двамата партньори, на всяка изминала година заедно се предава символично значение. Празниците и годишнините са както следва:

  • 1 година - Памучна или басмяна сватба.

Наречена е на името на тази най-проста текстилна материя, защото се смята, че една година след сватбата празникът вече е преминал в делник за младото семейство. С една дума, тече семейното ежедневие. Подаряват се хавлии и кърпи.

  • 5 години - Дървена сватба. 

Петте години са критична годишнина, то този повод от обичая на този ден Тя и Той да си разменят различни дървени предмети. Подаряват се дървени предмети.

 

Велики мисли и цитати

„Това какво стои зад нас и това какво стои пред нас са малки въпроси, сравнени с това какво се крие вътре в нас.“

Хенри Стенли Хаскинс

„Предизвиквайте се с неща, за които знаете, че не можете да направите. По този начин ще разберете само, че за вас няма непостижими неща.“

Анонимен

„Никога не е късно да бъдете това, което е трябвало да бъдете.“

Джордж Елиът

„Всички наши мечти могат да се превърнат в реалност, стига да имаме куража да ги преследваме.“

Уолт Дисни

1.            Горублянските шопи имали традиция да празнуват селските празници извън селото. Така било и сега. Мъжете отишли по-рано, да накладат огньове, да приготвят софрата. Жените щели да дойдат по-късно с храната. Обаче идва по-едно време вестоносец и казва, че рейсът, с който тръгнали жените, се обърнал, и всички загинали. Ревнали мъжете. Реват, а Вуте най-много. Тръгнали да го успокояват, че не само той. А вуте реве и нарежда – Как да не рева.Аз, като я знам тая моята Пена каква е залюхана, она пущината със сигурност е упущила рейсо!

2.            Всяка сутрин ставам и преглеждам списъка на Форбс с най-богатите хора. Ако не съм в него, отивам на работа.

3.                   В САЩ грамотните били 5%, а у нас неграмотните били 5%.
А разликата в стандарта се получавала от там, че и в двете страни все тези 5% управлявали.

4.            Как се наричат хората с висше образование?
- Висшисти.
- А тези със средно образование?
- Среднисти.
- А хората с начално?
- Началници!

 

 

Изгодно

Под наем – 400 лева

Двустаен обзаведен апартамент. Намира се до бул. Христо Ботев на ул. Иларион Макриополски. Ет. 1.Стара 4-5 етажна сграда. Свободен от 01.09.18 г.

 

 

 



Тагове:   newsletter - 15082018,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - vseki normalen 4ovek kupuva imot bez posrednik
21.08.2018 10:03
prekaleno sa al4ni, natrap4ivi, bezobrazno komersialni bez pokritie i bez realisti4en pogled za klientskite iziskvaniq. umniqt 4ovek mozhe da nameri va sajta tyrseniq imot i da otkrie sobstvenika. zatova inteligentniqt e bogat, ne hrani leshojadite.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vstoyanovbg
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6583
Постинги: 5
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031